Canon canon EOS R5 / Nikon Z7 Kamera - Elektronikë
Canon canon EOS R5 / Nikon Z7 Kamera - Elektronikë
€ 1.980,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Marka:
Canon
Ngjyra:
black

 

DIGITAL CAMERAS AND OPTIC LENSES

 

 

Canon EOS R5 camera

Canon EOS 7D

Nikon D6

Nikon Z7 camera

Nikon D7500

Nikon D850 DSLR camera

Panasonic Lumix S1R camera

Fujifilm X-S10 camera

Leica M10-R range finder camera

Fujifilm X-T200

Fujifilm X- T4

Sony A1 Camera

Sony Alpha A7S III camera

Sony Alpha A6600 camer

Pentax 645Z camera 

Olympus E-M1 Mark III 

 

 

Canon EF50mm  f/1.4USM lens

Canon EF 24mm f/2.8 STM lens

Canon  EF 10-18mm f/4.5-5.6…

Canon canon EOS R5 / Nikon Z7 Kamera - Elektronikë

€ 1.980,00
tecgear90
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
black
Offer ID #23718
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch