Canon EOS 250D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë
Canon EOS 250D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë
€ 650,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20720
Offer ID #20720

The world’s lightest DSLR with movable screen, with classic handling and cutting-edge technology inside. Great-looking photos and 4K movies are simple to shoot, and the camera communicates intuitively with smart devices.

Canon EOS 250D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë

€ 650,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20720
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch