Canon EOS 4000D 18-55 + Bag + 16GB Kamera - Elektronikë
Canon EOS 4000D 18-55 + Bag + 16GB Kamera - Elektronikë
€ 385,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20645
Offer ID #20645

Sensor: 18MP APS-C CMOS

Lens mount: Canon EF-S

Screen: 2.7-inch, 230,000 dots

Burst shooting: 3fps

Autofocus: 9-point AF

Video: Full HD 1080p

Connectivity: Wi-Fi

Battery life: 500 shots

Weight: 436g

Lens: 18-55mm

Canon EOS 4000D 18-55 + Bag + 16GB Kamera - Elektronikë

€ 385,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20645
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch