Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Kamera - Elektronikë
Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Kamera - Elektronikë
€ 1.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Naim Gashi, Prishtinë
Ngjyra:
Black
Ky është një aparat fotografik dixhital Canon 5D EOS me një lente zmadhimi ultrasonik Canon 28-135 mm me Stabilizues Imazhi. Përfshihen gjithashtu kutia origjinale, udhëzimet, udhëzuesi i shpejtë, manuali i udhëzimeve në disk, disku i zgjidhjes dixhitale EOS 9.1, një filtër mbrojtës Contax 72 mm, një filtër Hoya HMC Super UV 72 mm, blic dhe…

Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Kamera - Elektronikë

€ 1.200,00
Tom Elvis
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Naim Gashi, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Ngjyra:
Black
Offer ID #23182
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch