Canon EOS 5D Mark IV (Body) Kamera - Elektronikë
Canon EOS 5D Mark IV (Body) Kamera - Elektronikë
€ 2.550,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20741
Offer ID #20741

30.4MP Full-Frame CMOS Sensor

DIGIC 6+ Image Processor

3.2″ 1.62m-Dot Touchscreen LCD Monitor

DCI 4K Video at 30 fps; 8.8MP Still Grab

61-Point High Density Reticular AF

Native ISO 32000, Expanded to ISO 102400

Dual Pixel RAW; AF Area Select Button

Dual Pixel CMOS AF and Movie Servo AF

7 fps Shooting; CF & SD Card Slots

Built-In GPS and Wi-Fi with NFC

Canon EOS 5D Mark IV (Body) Kamera - Elektronikë

€ 2.550,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20741
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch