Canon EOS 6D Mark II 24-105mm IS STM Kamera - Elektronikë
Canon EOS 6D Mark II 24-105mm IS STM Kamera - Elektronikë
€ 1.890,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20777
Offer ID #20777
  • 26.2MP Full-Frame CMOS Sensor
  • DIGIC 7 Image Processor
  • 45-Point All-Cross Type AF System
  • Full HD Video at 60 fps; Digital IS
  • 3″ 1.04m-Dot Vari-Angle Touchscreen LCD
  • Dual Pixel CMOS AF and Movie Servo AF
  • Native ISO 40000, Expanded to ISO 102400
  • 6.5 fps Shooting; Time-Lapse & HDR Movie
  • Built-In GPS, Bluetooth & Wi-Fi with NFC
  • EF 24-105mm IS STM

Canon EOS 6D Mark II 24-105mm IS STM Kamera - Elektronikë

€ 1.890,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20777
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch