Canon EOS 80D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë
Canon EOS 80D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë
€ 1.120,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20847
Offer ID #20847
  • EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Lens
  • 32GB SDHC Memory Card
  • DSLR Shoulder Bag
  • Spare Li-Ion Battery Pack
  • LCD Screen Protector
  • Microfiber Cleaning Cloth
  • Wired Remote Switch
  • 58mm UV Protector Filter

Canon EOS 80D 18-55 IS STM Kamera - Elektronikë

€ 1.120,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20847
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch