Canon EOS M50 15-45mm Kamera - Elektronikë
Canon EOS M50 15-45mm Kamera - Elektronikë
€ 650,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20853
Offer ID #20853

Canon EOS M50 Mirrorless Digital Camera With 15-45mm Lens (Black) Specs

 

Imaging

 

Lens Mount:      Canon EF-M

 

Camera Format:               APS-C (1.6x Crop Factor)

 

Pixels:  Actual: 25.8 Megapixel

 

Effective:    24.1 Megapixel

 

Maximum Resolution:  6000 x 4000

 

Aspect Ratio:     1:1, 3:2, 4:3, 16:9

 

Sensor Type:      CMOS

 

Sensor Size:       22.3 x 14.9 mm

 

Image File…

Canon EOS M50 15-45mm Kamera - Elektronikë

€ 650,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20853
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch