Canon EOS R5 45MP Mirrorless Digital Camera Body Kamera - Elektronikë
Canon EOS R5 45MP Mirrorless Digital Camera Body Kamera - Elektronikë
€ 2.500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
12 Palmer St, Cambridge, MA 02138, USA

For products you cant find here in our price list,feel free to ask us as we
might have them in our store.

For more enquires contact :

danneystore@gmail.com

Canon EOS R5 45MP Mirrorless Digital Camera Body Price $2,500

Canon EOS R6 Mirrorless Camera with  24-105 mm lens $1,800

Canon EOS R Mirrorless Digital Camera Body Only:Price: $1,000 Dollars.

Canon EOS M6 Mark II 32.5MP Mirrorless Digital Camera Price $700

Canon EOS-1D X Mark III DSLR Camera Body, Black:

Canon EOS R5 45MP Mirrorless Digital Camera Body Kamera - Elektronikë

€ 2.500,00
charles agim
Shitës privat
Adresa ose vendi:
12 Palmer St, Cambridge, MA 02138, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Offer ID #24125
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch