Canon EOS R5 (Body) Kamera - Elektronikë
Canon EOS R5 (Body) Kamera - Elektronikë
€ 4.680,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20702
Offer ID #20702

Specifications

Imaging

Lens Mount: Canon RF

Camera Format: Full-Frame (1x Crop Factor)

Pixels: Actual: 47.1 Megapixel

Effective: 45.0 Megapixel

Maximum Resolution: 8192 x 5464

Aspect Ratio: 1:1, 3:2, 4:3, 16:9

Sensor Type: CMOS

Sensor Size: 36 x 24 mm

Image File Format: JPEG, Raw

Bit Depth: 14-Bit

Image Stabilization: Sensor-Shift, 5-Axis

Exposure Control

ISO Sensitivity: Auto, 100 to 51200 (Extended: 100 to 102400)

Shutter Speed: Mechanical Shutter, 1/8000 to 30 Seconds, Electronic Front Curtain Shutter, 1/8000…

Canon EOS R5 (Body) Kamera - Elektronikë

€ 4.680,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20702
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch