Canon Printer Pixma G2411 Printer - Elektronikë
Canon Printer Pixma G2411 Printer - Elektronikë
€ 165,90
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20132
Offer ID #20132

Functions : Print , copy , scan

Print Resolution : Up to 4800 x 1200 dpi

Print Technology : 2 FINE Cartridges (Black and Colour)
Refillable ink tank printer

Mono Print Speed : 8.8 ipm

Colour Print Speed : 5.0 ipm

Weight : 6.3 kg

Dimensions : 445 x 330 x 163 mm

Canon Printer Pixma G2411 Printer - Elektronikë

€ 165,90
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20132
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch