Canon Speedlite 600EX II-RT Aksesorë - Elektronikë
Canon Speedlite 600EX II-RT Aksesorë - Elektronikë
€ 750,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20838
Offer ID #20838
  • 2.4 GHz Wireless Radio Transmission
  • Compatible with Canon E-TTL / E-TTL II
  • Guide Number: 197′ at ISO 100 and 200mm
  • Zoom Range: 20-200mm (14mm with Panel)

Canon Speedlite 600EX II-RT Aksesorë - Elektronikë

€ 750,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Canon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20838
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch