Celularë - Elektronikë
€ 750,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Leipzig, Germany

We deliver to all countries around the world via Fedex, DHL and UPS and use the express delivery service so delivery will take 3 days in most cases. Delivery charges depends on your country.

 

Retailers and individuals Contact us by email: tvdyuddk@gmail.com

 

These smartphones or tablets are 100% original, fully unlocked to all networks in all countries, new, sealed in a new box with 1 year Warranty.

 

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB - 730…

Celularë - Elektronikë

€ 750,00
Numri kontaktues:
glennex telecom
Adresa ose vendi:
Leipzig, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Offer ID #23118
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch