CITYBLITZ E-Scuter SKUTER-BIKE ELEKTRONIK CB020 Motoçikletë 2018 - Automjet
CITYBLITZ E-Scuter SKUTER-BIKE ELEKTRONIK CB020 Motoçikletë 2018 - Automjet
€ 539,99
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Adresa ose vendi:
Pristina
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
CITYBLITZ
Modeli:
E-Scuter
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #20508
Offer ID #20508

Garancion: 24 muaj
* Tipi: Skuter elektrik
* Madhesia: 12″ (inc)
* Fuqija e motorrit: 250 W
* Bateria: 5200 ( 15 km)
* Shpejtesia max: 24 km/h
* Pesha max: 150 kg
* Koha e mbushjes: 2 ore
* Materiali: Alumin
* Pesha e produktit: 14.5 kg

CITYBLITZ E-Scuter SKUTER-BIKE ELEKTRONIK CB020 Motoçikletë 2018 - Automjet

€ 539,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
CITYBLITZ
Modeli:
E-Scuter
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #20508
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch