CITYBLITZ SLIMLINE CB049 SKUTER ELEKTRIK Motoçikletë - Automjet
CITYBLITZ SLIMLINE CB049 SKUTER ELEKTRIK Motoçikletë - Automjet
€ 269,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
CITYBLITZ
Modeli:
SLIMLINE CB049
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #20512
Offer ID #20512

Garancion: 24 muaj
* Tipi: Skuter elektrik
* Madhesia: 6.5″ (inc)
* Fuqija e motorrit: 250 W
* Bateria: 4000 (12 km)
* Shpejtesia max: 24 km/h
* Pesha max: 100 kg
* Koha e mbushjes: 2 ore
* Materiali: Aluminum & steel
* Pesha e produktit: 7.4 kg

CITYBLITZ SLIMLINE CB049 SKUTER ELEKTRIK Motoçikletë - Automjet

€ 269,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Marka:
CITYBLITZ
Modeli:
SLIMLINE CB049
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #20512
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch