Dell E2720HS Ekran - Elektronikë
Dell E2720HS Ekran - Elektronikë
€ 189,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Dell
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20607
Offer ID #20607

Specifikat:

Madhesia : 27” inch
Rezolucioni : 1920 x 1080 (16:9) FHD
Teknologjia : WLED
Refresh Rate : 60 Hz 5ms GTG (Fast)
Portet : Power Port, HDMI HDCP 1.4, VGA Port

Dell E2720HS Ekran - Elektronikë

€ 189,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Dell
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20607
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch