Dell Inspiron 15593 – i7-10510U Laptop - Elektronikë
Dell Inspiron 15593 – i7-10510U Laptop - Elektronikë
€ 929,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Dell
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20638
Offer ID #20638

Specifikat:

CPU: i7-10510U
RAM: 16GB DDR4
SSD: 512GB Nvme
Grafika: Nvidia MX230 4GB
Rezolucioni: 15.6″inch Full HD

Dell Inspiron 15593 – i7-10510U Laptop - Elektronikë

€ 929,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Dell
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20638
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch