Dental Milling Machines Roland DWX-4 Compact Dental Mill (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
Dental Milling Machines Roland DWX-4 Compact Dental Mill (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
€ 537,58
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Marka:
Dental Milling Machines

DWX-4 Compact Dental Mill

  • Compact size is ideal for any lab environment
  • Capable of unattended 4-axis milling with simple one-button operation
  • Precision milling of wax, zirconia,…

Dental Milling Machines Roland DWX-4 Compact Dental Mill (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë

Në shitje Printer
Dental Milling Machines
€ 537,58
silvia carolina
silvia carolina
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Dental Milling Machines
Offer ID #23637
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch