Dental Milling Machines Roland DWX-51D 5-Axis Dental Milling Machine (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
Dental Milling Machines Roland DWX-51D 5-Axis Dental Milling Machine (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
€ 1,08
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Marka:
Dental Milling Machines

DWX-51D Dental Milling Machine

  • 5-axis simultaneous milling for complex prosthetics and full mouth restorations 
  • Precision milling of wax, zirconia, PEEK, gypsum and PMMA 
  • 10-station Automatic Tool…

Dental Milling Machines Roland DWX-51D 5-Axis Dental Milling Machine (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë

Në shitje Printer
Dental Milling Machines
€ 1,08
silvia carolina
silvia carolina
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Dental Milling Machines
Offer ID #23631
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch