Dental Milling Machines Roland METAZA MPX-95 (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
Dental Milling Machines Roland METAZA MPX-95 (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
€ 322,55
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Marka:
Dental Milling Machines

ModelMPX-95Imprintable materialGold, silver, copper, platinum, brass, aluminum, iron, stainless steel, titanium, etc.

 

Price : USD 3,000.00 / Pcs
Min Order : 1 - 5 Pcs
Lead Time : 6 – 9 Days
Port : CIF / Kualanamu International Airport
Terms: T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Shipping: FedEx, DHL, UPS
Product: Original and ready in stock

Buy Roland METAZA MPX-95 from Mitra Print 100% safe, Because purchasing products at MitraPrint provides…

Dental Milling Machines Roland METAZA MPX-95 (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë

Në shitje Printer
Dental Milling Machines
€ 322,55
silvia carolina
silvia carolina
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Dental Milling Machines
Offer ID #23633
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch