Dental Milling Machines Roland MonoFab ARM-10 Rapid Prototyping 3D Printer (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
Dental Milling Machines Roland MonoFab ARM-10 Rapid Prototyping 3D Printer (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
€ 322,55
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Marka:
Dental Milling Machines

MonoFab ARM-10 Desktop 3D Printer

  • Digital Light Processing (DLP) layered projection system produces semi-transparent models for concept and form testing
  • Fully enclosed cabinet for safety
  • Easy…

Dental Milling Machines Roland MonoFab ARM-10 Rapid Prototyping 3D Printer (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë

Në shitje Printer
Dental Milling Machines
€ 322,55
silvia carolina
silvia carolina
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Dental Milling Machines
Offer ID #23624
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch