Dental Milling Machines Roland MPX-90M (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
Dental Milling Machines Roland MPX-90M (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë
€ 430,05
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Marka:
Dental Milling Machines

MPX-90M Direct Part Marking Device

  • Designed for direct marking of GS1 DataMatrix barcodes for UDI compliance as directed by the U.S. Food & Drug Administration (FDA)
  • Diamond-tipped stylus permanently marks hard materials up to 200 HV, including…

Dental Milling Machines Roland MPX-90M (MITRAPRINT) Printer - Elektronikë

Në shitje Printer
Dental Milling Machines
€ 430,05
silvia carolina
silvia carolina
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Jl. S. Parman No.211, Petisah Tengah, Kec. Medan Petisah, Kota Medan, Sumatera Utara 20112, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
Dental Milling Machines
Offer ID #23622
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch