Fotografi
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Shërbime profesionale
Nënkategoria:
Fotografi
Adresa dhe vendi:
Stacion - Center for Contemporary Art Prishtina, Zija Prishtina, Prishtinë
Offer ID #19513
Offer ID #19513

Pabesia është një përvojë e dhimbshme. Disa martesa mund ta kalojnë atë dhe të dalin më të forta se kurrë, ndërsa të tjerët prishen. Ndoshta një nga aspektet më të këqija të tradhtisë është të dyshosh për të, por të mos jesh mjaft i sigurt për tu përballur me partnerin. Ju duhet qetësia shpirtërore që vjen nga njohja e së vërtetës së aktiviteteve të partnerit tuaj. Sapo ta dini, mund të vendosni se çfarë të bëni në lidhje me marrëdhënien që do të shkojë përpara.

Mos lejoni që pasiguria të shkatërrojë martesën tuaj!

Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Shërbime profesionale
Nënkategoria:
Fotografi
Offer ID #19513

Kontakto

  Detektivi
  Shitës privat
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch