DJI Mavic Air 2 Kamera - Elektronikë
DJI Mavic Air 2 Kamera - Elektronikë
€ 950,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
DJI
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20658
Offer ID #20658

Specification

Style: Folding quadcopter

Size:   302 mm frame

Folded:  180 x 97 x 84 mm

Ready to fly:  (183 x 253 x 77 mm)Weight 570 g Max speed Sport: 19 m/s

Normal:  12 m/s 

Ensure safe landing:  29 minutesRange Max 10,000 meters from controller Camera1/2 inch CMOS 12MP 4K

48MP capable

120 Mbps video data rate

84 degree FOV

24mm, f/2.8 lens

 

Modes:

Single, Burst, AEB, Smart Photo (Scene Recognition, Hyper Light, HDR,) and Panorama Video recording…

DJI Mavic Air 2 Kamera - Elektronikë

€ 950,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
DJI
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20658
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch