DJI Mavic Mini 2 Kamera - Elektronikë
DJI Mavic Mini 2 Kamera - Elektronikë
€ 690,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
DJI
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20665
Offer ID #20665

Specifications

Drone Features

Brand: DJI

Length: 245 mm

Width: 289 mm

Height: 56 mm

Maximum Ascent Speed: 5 m/s

Maximum Descent Speed: 3.5 m/s

Maximum Flight Time: 31 minutes

Maximum Transmission Distance: 6 km

Camera Features

Additional Features:

3 Axis gimbal

GPS

HD Video Support

Camera Resolution: 12 MP

Memory Card Type: UHS-I Speed Class 3

Lens Features

35 mm Equivalent: 24mm

Maximum Aperture: F/2.8

Maximum Focus…

DJI Mavic Mini 2 Kamera - Elektronikë

€ 690,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
DJI
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20665
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch