DJI Osmo Pocket Kamera - Elektronikë
DJI Osmo Pocket Kamera - Elektronikë
€ 375,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
DJI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20811
Offer ID #20811
  • Gimbal Camera with 1/2.3″ CMOS Sensor
  • Compact 4.1 oz, 4.8″ High Design
  • Up to 4K Video at 60 fps, up to 100 Mb/s
  • 12MP JPEG or DNG Raw Still Photos
  • Includes Lightning & USB Type-C Adapters
  • Connects to Smartphone as Larger Display
  • Optional Wi-Fi & Bluetooth Monitoring
  • POV, ActiveTrack & FaceTrack Modes
  • Standard Time-Lapse & Motionlapse
  • NightShot & Panoramic Modes

DJI Osmo Pocket Kamera - Elektronikë

€ 375,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
DJI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20811
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch