DJI Ronin-S Essentials Kit Kamera - Elektronikë
DJI Ronin-S Essentials Kit Kamera - Elektronikë
€ 550,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
DJI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20750
Offer ID #20750

Key Features

  • Three-Axis Motorized Gimbal Stabilizer
  • Holds DSLR or Mirrorless Cameras
  • Eight-Pound Payload Capacity
  • Trigger and Mode Buttons for Control

The Ronin-S Essentials Kit is a bundle that includes the Ronin-S and key accessories that differ from what comes with the standard Ronin-S. While this bundle does not have a focus wheel and some other accessories that the standard Ronin-S includes, the Essentials Kit does provide a…

DJI Ronin-S Essentials Kit Kamera - Elektronikë

€ 550,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
DJI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20750
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch