COMODITA HYBRID Pajisje shtëpiake
€ 380,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
COMODITA
Modeli:
HYBRID
Offer ID #19293
Offer ID #19293

Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë.

COMODITA HYBRID Pajisje shtëpiake

€ 380,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
COMODITA
Modeli:
HYBRID
Offer ID #19293

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch