DYU S2 e-bike with Pedals – VIP Biçikletë elektrike - Automjet
DYU S2 e-bike with Pedals – VIP Biçikletë elektrike - Automjet
€ 455,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22057
Offer ID #22057

DYU Smart Electric Bike S1 features:

  • Streamlined Design, Stylish and Beautiful
  • Mini & Portable Size, Lightweight (15kgs)
  • Hollow Seat Cushion, Breathable and Comfortable
  • Standard: Lithium Battery: 20PCS Cells Max Endurance: 20KM Deluxe: Lithium Battery : 40PCS Cells Max Endurance: 40KM
  • Integrated Motor Wheel, Vacuum Thickened Tire
  • Led bright front light and Smart brake flash rear light
  • Standard:Rear Disc Brakes Deluxe: Front and rear Disc Brakes
  • Max Speed 20KM/H Battery Display
  • Adjustable Seat, Meets Different Riders’…

DYU S2 e-bike with Pedals – VIP Biçikletë elektrike - Automjet

€ 455,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22057
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch