DYU Smart Electric Bike D1 Biçikletë elektrike - Automjet
DYU Smart Electric Bike D1 Biçikletë elektrike - Automjet
€ 399,99
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22068
Offer ID #22068

Model: 12 inch standard version folding E bike
Motor: 36V 250W
Max Loading: 120KG
Hill grade: 15°
Max Speed: 25KM/H (adjustable by APP)
Brake: Rear disc brake
Light: Front light&Rear light
With Intelligent BMS,App and Automatic cruise
Size: 102*50.5*94cm
Endurance: 18±3KM
Battery: 6Ah Chinese Lithium Battery
Frame material: Aluminum Alloy
COLOR: Black
N.W.(KGS): 13
G.W.(KGS): 18
CARTON SIZE (CM): 105*22*75

DYU Smart Electric Bike D1 Biçikletë elektrike - Automjet

€ 399,99
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22068
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch