DYU Smart Electric Bike D1F Biçikletë elektrike - Automjet
DYU Smart Electric Bike D1F Biçikletë elektrike - Automjet
€ 349,99
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22076
Offer ID #22076

Max Speed: 25KM/H
Size: 1020*505*940mm
Endurance: 20±3KM
Battery: 6Ah Chinese Lithium Battery
Frame Material: Steel
Brake: Front and rear disc brakes
Light: Front light&Rear light
Adjustable seat;Automatic cruise
COLOR:Black/White
N.W.(KGS):15.7
G.W.(KGS):19
CARTON SIZE (CM):105*21*65

DYU Smart Electric Bike D1F Biçikletë elektrike - Automjet

€ 349,99
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22076
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch