DYU Smart Electric Bike D2F 10AH Biçikletë elektrike - Automjet
DYU Smart Electric Bike D2F 10AH Biçikletë elektrike - Automjet
€ 450,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22072
Offer ID #22072

Specifications/Parameters

Model: 12-inch standard version folding E-bike
Max Loading: 120KG
Hill grade: 15°
Motor: 36V 250W
Max Speed: 25KM/H
Size: 105*50*96cm
Endurance: Pure electric:20-30KM assisting riding:40-50km
Battery: 10Ah
Frame Material: Metal
Light: Front light&Rear light
Brake: Front and Rear disc brakes
With Intelligent BMS, App and Automatic cruise
Color: Black/White/Red
With Suspension: No
N.W.(KGS): 15
G.W.(KGS): 19.5
CARTON SIZE (CM) : 108*22*75

DYU Smart Electric Bike D2F 10AH Biçikletë elektrike - Automjet

€ 450,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22072
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch