F-wheel A5 Electric Bike Biçikletë elektrike - Automjet
F-wheel A5 Electric Bike Biçikletë elektrike - Automjet
€ 650,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22064
Offer ID #22064

Specifications/Parameters

Frame Material: Aluminum alloy
Wheel Size: 14 inch
Motor: 350W 48V
Battery: 7.5AH
Endurance: 35±3km
Max Speed: 25KM/H
Brake: Front and Rear Brakes
Light: Front and Tail Lights
Bike Weight: 22.5KG
Front and seat suspension: 150KG
Handlebar and Seat height: Yes
Anti-Theft Function: Yes
Color: Black, White, Red

F-wheel A5 Electric Bike Biçikletë elektrike - Automjet

€ 650,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22064
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch