Fiat 500 1.2i Veturë 2010 - Automjet
Fiat 500 1.2i Veturë 2010 - Automjet
€ 6.400,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Fiat
Modeli:
500
Kilometra:
119'762 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #22036
Offer ID #22036
•Fiat 500 1.2i Manual ??
•2010 | 119762 KM
•51 KW | 70 PS
•Liber Servisi | Servis ne Zvicer
•Financim deri 80% me norm interesi vjetor 4.92% nga TEB Banka.
info: +383 (0) 49 144 779.
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
Dritare elektrike
Navigation

Fiat 500 1.2i Veturë 2010 - Automjet

€ 6.400,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Fiat
Modeli:
500
Kilometra:
119'762 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #22036
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch