SAMSUNG RS68N8240S9 Pajisje shtëpiake
SAMSUNG RS68N8240S9 Pajisje shtëpiake
€ 1.499,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
SAMSUNG
Modeli:
RS68N8240S9
Offer ID #19251
Offer ID #19251

Kapacitet i Madh

TEKNOLOGJIA SPACEMAX™

Frigoriferi Samsung RS8000 ofron më shumë hapësirë ruajtje, në sajë të SpaceMax Technology™ që krijon kapacitet shtesë të brendshëm pa rritur dimensionet e jashtme (100L më shumë se modelet e zakonshme)

 

Freski e lagësht

TWIN COOLING PLUS™

Siguron që ushqimet të mbeten të njoma dhe të freskëta për dy herë më shumë*. Twin Cooling Plus™ optimizon temperaturën dhe lagështinë në frigorifer dhe tek ngrirja me ftohje të pavarur. Kjo ruan ushqimin më mirë dhe mbron shijen e tij duke parandaluar përzierjen e aromave.

 

Maksimumi i freskisë

FTOHJE PREÇIZE SI NJË SHEF KUZHINE

Ruani freskinë, aromën dhe cilësinë e ushqimit për më shumë kohë. Ftohje e pavarur në çdo ndarje ftoh çdo cep në mënyrë të barabartë. Izolimi i avancuar zvogëlon çdo luhatje, pavarësisht se sa e nxehtë apo e ftohtë është jashtë. Teknologjia Dixhitale e Inverterit gjithashtu ndjen dhe kontrollon saktësisht temperaturën.

*Vlen vetëm për ndarjen e frigoriferit.

 

Dizajn i shkëlqyer dhe tërheqës

DYER TË SHESHTA

Jepini shtëpisë tuaj një pamje të hijshme dhe të veçantë që pasqyron prirjen e tanishme për stil të thjeshtë dhe të pastër. Ai ka dyer të mrekullueshme të sheshta dhe doreza të brëndshme. Kështu që nuk do të duket si zgjatim dhe si pa vend.

 

Dispenser dhe ekran të veçantë dhe të thjeshtë

DISPENSER MINIMAL DHE EKRAN I FSHEHUR

Gëzoni një mënyrë të thjeshtë për t’u dukur dhe për të qëndruar në modë. Dispenseri Minimal dhe Ekrani i Fshehur plotësojnë dizajnin minimalist të pjesës përpara. Dispenseri është integruar në mënyrë të përsosur në derë, kështu që ju mund të merrni lehtësisht ujë të ftohtë ose akull. Kontrollet e tjera janë të fshehura në mënyrë të padukshme, por lehtësisht të arritshme.

SAMSUNG RS68N8240S9 Pajisje shtëpiake

€ 1.499,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
SAMSUNG
Modeli:
RS68N8240S9
Offer ID #19251

Kontakto

    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch