Fuego SHITET TELEVIZORI TV - Elektronikë
Fuego SHITET TELEVIZORI TV - Elektronikë
€ 70,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Enver Topalli, Greme
Marka:
Fuego
Ngjyra:
E zezë

Shes televizorin ,marka:FUEGO

Prodhim i vitit 2013 ,e përdorur që 4 vite ,pa asnjë defekt.

Numri kontaktues:+383(49)847271

Qyteti:Ferizaj ,fshati Greme.

Fuego SHITET TELEVIZORI TV - Elektronikë

€ 70,00
Hysen Matoshi
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Enver Topalli, Greme
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
Fuego
Ngjyra:
E zezë
Offer ID #23278
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch