SHARP K60D22IM1EU Pajisje shtëpiake
SHARP K60D22IM1EU Pajisje shtëpiake
€ 239,90
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
SHARP
Modeli:
K60D22IM1EU
Ngjyra:
Inox
Offer ID #19263
Offer ID #19263
Barkodi 4974019880488
Modeli i Produktit Furrë Montuese Sharp K60D22Im1Eu 69L
Gjerësia 60
Lartësia 60
Thellësia 58
Ngjyra Inox
Kapaciteti 69 LITRA
Klasa e energjisë A
Garanci 5 Vite
Montuse Yes
Kontroll Digjital No
Lloji i Montimit Total Montues
Ventilator Yes
Me vetëpastrim No
Numri i Funksioneve të Pjekjes 8
Display Yes
Grill Yes
Funksioni Kohëmatës Yes
Çelës sigurues No
Forma e Butonave Butona me futje brenda

SHARP K60D22IM1EU Pajisje shtëpiake

€ 239,90
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
SHARP
Modeli:
K60D22IM1EU
Ngjyra:
Inox
Offer ID #19263

Kontakto

    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch