GAMING PC Intel core i5-7400 3.00GHz Max turbo 3.50GHz Kompjuterë - Elektronikë
GAMING PC Intel core i5-7400 3.00GHz Max turbo 3.50GHz Kompjuterë - Elektronikë
€ 519,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20553
Offer ID #20553
Intel core i5-7400 3.00GHz Max turbo 3.50GHz
8GB DDR4
240GB SSD
nVidia GTX 1050TI 4GB

GAMING PC Intel core i5-7400 3.00GHz Max turbo 3.50GHz Kompjuterë - Elektronikë

€ 519,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20553
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch