Gaming PC Intel® Core™ i7-10700F Laptop - Elektronikë
Gaming PC Intel® Core™ i7-10700F Laptop - Elektronikë
€ 1.120,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20557
Offer ID #20557

Intel® Core™ i7-10700F 2.9GHz Max Turbo 4.80GHz (8 Core 16Threads)
16GB Ram Memory DDR4
240GB SSD
Case SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
NVIDIA® GTX 1660 6144MB

Gaming PC Intel® Core™ i7-10700F Laptop - Elektronikë

€ 1.120,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20557
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch