Gaming PC Intel® Core™ I9-10900KF Kompjuterë - Elektronikë
Gaming PC Intel® Core™ I9-10900KF Kompjuterë - Elektronikë
€ 2.999,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20541
Offer ID #20541

Intel® Core™ I9-10900KF 3.70GHz Max Turbo 5.30GHz (10 Core 20Threads)
16GB Ram Memory DDR4
500GB SSD Samsung
Case SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
NVIDIA® PNY RTX3090 XLR8 REVEL EPIC-X RGB 24GB GDDR6X HDMI 3xDP

Gaming PC Intel® Core™ I9-10900KF Kompjuterë - Elektronikë

€ 2.999,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20541
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch