GeForce RTX 3080 New NVIDIA GeForce RTX 3090 Founders Edition 24GB , EVGA GeForce RTX 3060 Kompjuterë - Elektronikë
GeForce RTX 3080 New NVIDIA GeForce RTX 3090 Founders Edition 24GB , EVGA GeForce RTX 3060 Kompjuterë - Elektronikë
€ 650,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
GeForce RTX 3080
Ngjyra:
Black

For More Inquires Contact: +1 559-460-0078

 

EVGA, Gigabyte, ASUS, MSI, ZOTAC, NVIDIA

 

GeForce RTX 3080 / 3070/3090 GTX 2080 Ti, 1080 Ti, 1070 Ti, 2080, 1080, 1070, 1060 Ti, 1060 , 2080 Ti, RTX 2070, RX 5700 XT.

 

Antminer Bitmain S19J Pro, SHA-256 with Hashrate, 100.00TH / s

 

Antminer Bitmain S19J, SHA-256 with Hashrate, 90.00TH / s

 

Antminer Bitmain S19 Pro, SHA-256 with Hashrate, 110.00TH / s

 

Antminer Bitmain S19, SHA- 256,…

GeForce RTX 3080 New NVIDIA GeForce RTX 3090 Founders Edition 24GB , EVGA GeForce RTX 3060 Kompjuterë - Elektronikë

€ 650,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
GeForce RTX 3080
Ngjyra:
Black
Offer ID #23315
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch