GEFORCE RTX 3090/RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 /RTX 3060 Ti /RTX 3060 /RADEON RX 6900 XT /Radeon RX 6800 XT / Radeon RX 6700 XT / Radeon RX 5700 XT , WHATSAPP CHAT : +447451285577 Kompjuterë - Elektronikë
GEFORCE RTX 3090/RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 /RTX 3060 Ti /RTX 3060 /RADEON RX 6900 XT /Radeon RX 6800 XT / Radeon RX 6700 XT / Radeon RX 5700 XT , WHATSAPP CHAT : +447451285577 Kompjuterë - Elektronikë
€ 600,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
United Kingdom

GEFORCE RTX 3090/RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 /RTX 3060 Ti /RTX 3060 /RADEON RX 6900 XT /Radeon RX 6800 XT / Radeon RX 6700 XT /  Radeon RX 5700 XT  , WHATSAPP CHAT : +447451285577 , EMAIL: gadgethousltd@gmail.com   

 

 

 

We have the latest models of Graphics Card and Gaming Laptops at a very good price.

 

 

Our store is located in the  United Kingdom 

 

 

All Our products are…

GEFORCE RTX 3090/RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 /RTX 3060 Ti /RTX 3060 /RADEON RX 6900 XT /Radeon RX 6800 XT / Radeon RX 6700 XT / Radeon RX 5700 XT , WHATSAPP CHAT : +447451285577 Kompjuterë - Elektronikë

€ 600,00
Louis Thomas
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23201
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch