goldshell in stock Goldshell KD5 18TH Kadena Miner KD6 KD BOX 1999 Kompjuterë - Elektronikë
goldshell in stock Goldshell KD5 18TH Kadena Miner KD6 KD BOX 1999 Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.999,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangzhou, Guangdong Province, China
Marka:
goldshell

in stock Goldshell KD5 18TH Kadena Miner KD6 KD BOX 1999

 

offer   50% OFF 

 

Free Shipping 

 

AVAILABLE IN STOCK PLEASE CONTACT TO ORDER

Electronic Trading Technology Co ltd / whatsapp +86 171 5640 3202

 

- Goldshell KD5 18TH/S Kadena Miner + psu – Brand New -In Stock -  $9,999 USD

 

-

Goldshell BOX Miner New in Stock

 

Goldshell BOX Miner  Brand New -In Stock -  $91,999 USD

 

Goldshell KD-BOX 1600GH/S(With 300W…

goldshell in stock Goldshell KD5 18TH Kadena Miner KD6 KD BOX 1999 Kompjuterë - Elektronikë

€ 1.999,00
asictradeord2022
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Guangzhou, Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
goldshell
Offer ID #23812
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch