goldshell KD5 18t with psu goldshell KD5 18t with psu Kompjuterë - Elektronikë
goldshell KD5 18t with psu goldshell KD5 18t with psu Kompjuterë - Elektronikë
€ 4.999,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Marka:
goldshell KD5 18t with psu

 

Sales Price , $9,900

Buy Now Todays Discount Offer price ( $ 4,999 )

 

Will ship out within 7 days

Warranty(Year): 1 year

 

Model KD5 from GoldShell mining Kadena algorithm with a maximum hashrate of 18Th/s for a power consumption of 2250W.

 

Manufacturer: goldshell

Type:goldshell KD5

Hashrate: 18t

Algorithm: kda

 Network Connection: Ethernet

Memory Clock(Mhz):50h

Output Interface Type: DVI

 

Min. Order : 1 Piece

Place of Origin: Guangdong China

Products Status: Stock

 

goldshell KD5 18t with psu goldshell KD5 18t with psu Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
goldshell KD5 18t with psu
€ 4.999,00
minerstrade
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
goldshell KD5 18t with psu
Offer ID #23451
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch