Goldshell KD6 New Latest Goldshell KD6 29.2Th/s Goldshell KD5 18Th/s, Goldshell KD-BOX Pro Kompjuterë - Elektronikë
Goldshell KD6 New Latest Goldshell KD6 29.2Th/s Goldshell KD5 18Th/s, Goldshell KD-BOX Pro Kompjuterë - Elektronikë
€ 8.500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
P9P8+66 Sofia, Bulgaria
Marka:
Goldshell KD6
Ngjyra:
Silver

BEST COMPUTER TECHNOLOGY USA : Wholesales Offers Available / All Kinds Of Bitmain Antminer , Bobcat Miner 300 and Graphics Cards.

 

100% Sealed In Original Box With Full And Complete Accessories In The Box And Come With International Manufacturer Warranty.

 

Order Inquires Contact Us 24Hrs Whatsapp +1 (559)460-7222 

Skype Chat : info@bestcomputertechnologyusa.com

E-mail : info@bestcomputertechnologyusa.com

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot EU/US

 

Goldshell KD6 (KDA) Miner 2630W 29.2TH/s

Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s

Goldshell…

Goldshell KD6 New Latest Goldshell KD6 29.2Th/s Goldshell KD5 18Th/s, Goldshell KD-BOX Pro Kompjuterë - Elektronikë

€ 8.500,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
P9P8+66 Sofia, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Goldshell KD6
Ngjyra:
Silver
Offer ID #24506
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch