GoPro HERO 9 Black Kamera - Elektronikë
GoPro HERO 9 Black Kamera - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
GoPro
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20714
Offer ID #20714
Camera Features
Key Features
Built-In Mounting with Folding Fingers |
HERO9 Black Mods Compatibility
Audio Features
3.5mm Audio Mic Input with Media Mod for
HERO9 Black
or Pro 3.5 Mic Adapter (Sold Separately)
| RAW Audio Capture (.wav Format)
Connected Features
Wi-Fi + Bluetooth® | GPS Enabled |
Connects to GoPro App | Auto Offload to Phone

Camera Modes + Settings
Photo
20MP
Video
Video 5K30 + 4K60, Wide FOV
Time Lapse
TimeWarp 3.0 Video

GoPro HERO 9 Black Kamera - Elektronikë

€ 500,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
GoPro
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20714
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch