GoPro HERO8 Black Bundle Kamera - Elektronikë
GoPro HERO8 Black Bundle Kamera - Elektronikë
€ 450,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
GoPro
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20756
Offer ID #20756
  •  Up to UHD 4K Video, Slow Motion
  •  HyperSmooth 2.0 Video Stabilization
  • TimeWarp 2.0 Stabilized Time-Lapse Video
  • SuperPhoto 12MP Stills with HDR Support
  • Also Includes The Handler, Spare Battery, Compact Case and 32GB MicroSD Card

GoPro HERO8 Black Bundle Kamera - Elektronikë

€ 450,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
GoPro
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20756
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch