Graphic Card GEFORCE RTX 3090, RTX 3080, RTX 3080 TI, RTX 3070, RTX 3070 TI, RTX 3060 TI , RTX 3060, AMD RADEON RX 6900 XT , RADEON RX 6800 XT, RADEON RX 6700 XT,  RADEON RX 5700 XT Kompjuterë - Elektronikë
Graphic Card GEFORCE RTX 3090, RTX 3080, RTX 3080 TI, RTX 3070, RTX 3070 TI, RTX 3060 TI , RTX 3060, AMD RADEON RX 6900 XT , RADEON RX 6800 XT, RADEON RX 6700 XT,  RADEON RX 5700 XT Kompjuterë - Elektronikë
€ 600,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
United Kingdom

GEFORCE RTX 3090/RTX 3080 / RTX 3080 Ti / RTX 3070 /RTX 3060 Ti /RTX 3060 /RADEON RX 6900 XT /Radeon RX 6800 XT / Radeon RX 6700 XT /  Radeon RX 5700 XT  , WHATSAPP CHAT : +447451285577 , EMAIL: gadgethousltd@gmail.com   

 

 

 

We have the latest models of Graphics Card and Gaming Laptops at a very good price.

 

 

Our store is located in the  United Kingdom 

 

 

All Our products are…

Graphic Card GEFORCE RTX 3090, RTX 3080, RTX 3080 TI, RTX 3070, RTX 3070 TI, RTX 3060 TI , RTX 3060, AMD RADEON RX 6900 XT , RADEON RX 6800 XT, RADEON RX 6700 XT,  RADEON RX 5700 XT Kompjuterë - Elektronikë

€ 600,00
Louis Thomas
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23214
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch