Comodita GUEST FOLD 4 PALËSH Pajisje shtëpiake
Comodita GUEST FOLD 4 PALËSH Pajisje shtëpiake
€ 29,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
Comodita
Modeli:
GUEST FOLD 4 PALËSH
Offer ID #19295
Offer ID #19295

Dysheku palosës me funksionalitet të dyfishtë. Përdoreni atë të palosur si një divan dhe shpaloseni duke e shëndërruar në një dyshek të rehatshëm gjumi.

Vjen në dimensionet 180x60x7.5cm.

I përbërë nga shkumë poliuretane me dendësi adekuate, i cili i ofron mbështetjen e duhur trupit në çfarëdo funksioni që zgjidhni ta përdorni.

Guest Fold 4 palësh 180x60x7.5cm

Mbështjellës mikrofibre, që hiqet lehtë për t’u pastruar.
I lehtë për t’u bartur dhe ruajtur duke kursyer hapësirën tuaj.
Guest Fold, një zgjidhje ideale për miqtë e ftuar dhe për netët tuaja jashtë shtëpisë.

Comodita GUEST FOLD 4 PALËSH Pajisje shtëpiake

€ 29,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
Comodita
Modeli:
GUEST FOLD 4 PALËSH
Offer ID #19295

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch