HAMA POWER BANK X20 20000mAh 178985 Aksesorë - Elektronikë
HAMA POWER BANK X20 20000mAh 178985 Aksesorë - Elektronikë
€ 39,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HAMA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20518
Offer ID #20518

Garancion: 12 muaj
* Tipi: Powerbank (fast charge)
* Kapaciteti: 20000 mAh
* Porti hyres: micro USB
* Porti dales: USB, USB micro B, USB micro C
* Permban: USB cable
* Energjija hyrese:DC 5.0 V
* Energjia dalese: DC 5.0 V * Koha e mbushjes:
* Ngjyra: e zeze
* Garancion: 12 muaj

HAMA POWER BANK X20 20000mAh 178985 Aksesorë - Elektronikë

€ 39,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
HAMA
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20518
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch